Επιλέξτε κατηγορία

Τι μπορεί να κάνει για εσάς το AggeliesErgasias

Προσθήκη Βιογραφικού

Προσθέστε το βιογραφικό σας και κάνετε αυτόματα αίτηση στις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Βοηθήστε τον επόμενο εργοδότη να σας βρει.

Αναζητήστε εργασία

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης και βρείτε την αγγελία εργασίας που σας ενδιαφέρει. Η λίστα με τις αγγελίες εργασίας ανανεώνεται καθημερινά.

Βρείτε προσωπικό

Δημοσιεύστε την αγγελία σας άμεσα κάνοντας εγγραφή στην σελίδα μας. Επιλέξτε το πακέτο προώθησης της αγγελίας σας για μεγαλύτερη προβολή.

Εργοδότες: Προσλάβετε τα καλύτερα ταλέντα

Το AggeliesErgasias.com εκμεταλλεύεται πλήρως τα κοινωνικά δίκτυα και την mobile τεχνολογία για να λύσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι εργοδότες· να προσεγγίσουν του περισσότερους και καλύτερους υποψήφιους για την αγγελία τους. Πάνω απ ‘όλα σας βοηθούμε να βρείτε και να συνδεθείτε με τους καλύτερους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή και σε με μια δίκαιη τιμή.

Χορηγούμενες αγγελίες

Ανεβάστε το βιογραφικό σας και βρείτε δουλειά

Μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας στην βάση του AggeliesErgasias και αν κάνετε αίτηση με αυτό στις αγγελίες. Μπορείτε να ανεβάσετε παραπάνω από ένα βιογραφικά.

Το Aggeliesergasias.com δημιουργήθηκε το 2013. Λειτουργεί σε Ελλάδα και Κύπρο, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα της. Οι πελάτες μας ποικίλουν από πολύ μικρές επιχειρήσεις και startups μέχρι πολυεθνικές και ηγέτες της αγοράς.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό μας, διότι έχουμε αναγνωρίσει από πολύ νωρίς τη δυναμική των νέων τεχνολογιών και έχουμε αξιοποιήσει στο έπακρο τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε η εταιρεία του κλάδου με τη μεγαλύτερη και πιο εμφανή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Κάθε αγγελία εργασίας που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας δημοσιεύεται επίσης στα κοινωνικά μας δίκτυα. Ο αριθμός των ακόλουθων μας στα κοινωνικά δίκτυα εξασφαλίζει την υψηλότερη προβολή των αγγελιών εργασίας.

Ορισμένοι αριθμοί που μας χαρακτηρίζουν:

19.000++ ευχαριστημένοι εργοδότες έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας.
1.700.000+ page views.
420.000++ ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα.

Εταιρείες που εμπιστεύονται το AggeliesErgasias.com

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση και μην χάσετε ξανά μια θέση εργασίας

Δημιουργώντας μια ειδοποίηση εργασίας στο AggeliesErgasias, έχετε τον πλήρη έλεγχο των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε από εμάς. Επιλέξτε την κατηγορία αγγελιών εργασίας, τη θέση εργασίας, την ετικέτα εργασίας, τη συχνότητα των ειδοποιήσεων και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ενημερωθείτε από εμάς. Υπάρχουν δύο τρόποι: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ειδοποιήσεων webbrowser.

Πρόσφατα από το blog μας

Έλληνας καθηγητής του Γέιλ προβλέπει τον κόσμο μετά την πανδημία – Έκρηξη καταναλωτισμού, σεξουαλική απελευθέρωση, απομάκρυνση από τη θρησκεία

Αναστροφή των κοινωνικών τάσεων, όταν παρέλθει ο εφιάλτης της πανδημίας του κορωνοϊού, με περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές, χαλάρωση στον τρόπο που

Read More

Στο AggeliesErgasias.com, είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας απλή και χωρίς άγχος. Η μηχανή αναζήτησης εργασίας μας είναι φτιαγμένη με ισχυρή τεχνολογία που στοχεύει στο να ταιριάζει με τις σωστές ευκαιρίες απασχόλησης με τους κατάλληλους ανθρώπους. Για να βρείτε τις πιο πρόσφατες και πιο συναφείς θέσεις εργασίας, απλά περιηγηθείτε ανά τίτλο εργασίας, εταιρεία, πόλη ή χώρα. Ή δημιουργήστε μια ειδοποίηση αγγελίας για να λάβετε πρώτοι τις ειδοποιήσεις σχετικά με τις εργασίες που θα θέλατε. Έτσι, ξεκινήστε την αναζήτηση και δείτε τι έχουμε.