ΚΥΠΡΟΣ: Ελεύθερος 35χρονος παιδόφιλος καθηγητής- Παρενοχλούσε μαθητή του- Πολύ χυδαία τα όσα έλεγε στον ανήλικο

Ελεύθερος κι ωραίος θα κυκλοφορεί 35χρονος καθηγητής πληροφορικής μετά από απόφαση του εφετείου. Ο εκ γενετής τετραπληγικός άντρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 2,5χρονια φυλάκιση με αναστολή.

Πρόκειται για περιστατικό το οποίο έγινε τον Δεκέμβριο του 2014 όταν η μητέρα 14χρονου ανήλικου μαθητή όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» αντιλήφθηκε αλλαγές στη συμπεριφορά του γιου της αφού κλεινόταν στο εαυτό του και στο δωμάτιο του, κάτι που την έκανε να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Όταν έψαξε το κινητό του 14χρονου γιου της, δεν πίστευε σε αυτά που διάβαζε καθώς βρήκε μηνύματα του καθηγητή προς τον γιο της στο Messenger στα οποία ο καθηγητής έγραφε στον ανήλικο: «Σε αγαπώ άσχημα», «Θέλω να δω το πέος σου και να εκσπερματώσουμε μαζί» ενώ του εξομολογείτο πως «Αν γίνει κάτι και σταματήσουμε να μιλούμε δεν ξέρω τι θα γίνει»

Η απόφαση είχε οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου και στον 35χρονο να επιβάλλεται ποινή  2,5 ετών φυλάκισης με αναστολή λόγω του εύθραυστου της υγεία του (εκ γενετής τετραπληγικός) αλλά και λόγω της ψυχοθεραπείας στην οποία υποβαλλόταν.

Η κατάληξη αυτή βρήκε τον Γεν. Εισαγγελέα να διαφωνεί και έστειλε την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο (ως εφετείο) και το τριμελές σώμα με ψήφους 2-1 αποφάσισε όπως υιοθετήσει την απόφαση του πρωτόδικου και ο 35χρονος να συνεχίζει να αναπνέει αέρα ελευθερίας.

Πηγή tothemaonline.com